Unregistered Member
sign up
 Login

Username or Email

Password

Forget Password?

Free Register

 Main Page
 Announcement
 Discussion
 Article
 Photo Album
 Market Place
 Sharing List
 Stateboard
 Member List
 Like
 Applications
 Sign-Up

Main Page

What's New

Registered Member: 147,580 Members Participating

Who's Online: 298 Users Online (10 Members & 288 Guests)

Did You Know?

Tanda malam Qadar ialah:
1) malam itu tenang, tidak dingin dan tidak panas
2) siangnya cahaya matahari warnanya pucat
3) pada malam itu malaikat Jibril akan menyalami orang yang beribadat pada malam itu dan tandanya ialah kita tiba-tiba rasa sangat sayu dan kemudiannya menangis terisak-isak secara tiba-tiba.

I'm A: Seeking A:

In:

Age: With Photo

Sejarah Virtualfriends.net

Tuntutan Agama Atau Sekadar Fesyen.............. :)

I Need A Job...

Anti Sosial Kerana Handphone !!!!!!

Awas..!! Hati-hati dgn Spammer Id dalam VF

Bila Pomen Buka Klinik Perubatan

5 Sebab Untung Bernikah Di Usia 30an

Kisah Kawan Bernama Muda

Kedah Sempoi :-Bd

Lawak Permaisuri Menawan Dan Cerita Peguam Dan Gadis

Announcement

VF Mobile Application (Android) View 2,005  Reply 43

Web Mobile - Dikemaskini View 1,446  Reply 88

Premium Member Packages! View 96,750  Reply 1,736

More >>

Stateboard

meylisa88

Dulu aku gemuk kau tak pandang..skrg tak cukup mat...

4 hours ago

pendek98

Kenapa ek sesetengah lelaki ego ? mcm mana ek nak ...

4 hours ago



nafshamblogspot

Nk tumpng skjp lteh sngt,sblum terlena dbuai mmpi~...

5 hours ago

pensil2b

Berlari seratus meter aku hari ni..penatnyaaa... .....

8 hours ago

More >>

Photo Album

More >>

Market Place

More >>

Discussion

More >>

Opinion Poll

Question: Assalamualaikum semua..rasanya dah lama Vf Central tak buat Dinner,almaklumlah masing2 bizi dgn tugasan .Jika diberi pilihan tempat atau area yg manakah anda rasa sesuai dan selesa utk anda datang jika ada yg volunteer nak bt Dinner nanti? JL

Kuala Lumpur (Town)

Putrajaya dan Sri Kembangan

Shah Alam

Klang

Petaling Jaya


Vote and you'll get 3 points!

2 years ago

Daily Top 10 Online

Username

Point

My Status

Guest

0

All Time Top 20 Online

Username

Point

My Status

Guest

0

Random Member

abandonThOuGhT

sheet

normi

tulipzbiru

More >>

VF On FB

More >>

On The Move

 Putera_idola85

15 minutes ago

 nazeree

mama bosan

Thursday at 01:43 PM

 epal_hijau

haii..boring kat opis ni..huwaaa

Thursday at 12:56 PM

 hazila

hai..salam sume

Thursday at 11:23 AM

 ustaztebo

haii as salam

Thursday at 10:06 AM

More >>

Virtual Friends - Copyright © 2001-2016 Webber Dot My Solutions (002351632-A). All rights reserved