Unregistered Member
sign up
 Login

Username or Email

Password

Forget Password?

Free Register

 Main Page
 Announcement
 Discussion
 Article
 Photo Album
 Market Place
 Sharing List
 Stateboard
 Member List
 Like
 Applications
 Sign-Up

Announcement

Assalamualaikum warahmatullah hiwabarakatuh,

VF mengucapkan ribuan terima kasih di atas sokongan anda semua... Tahniah! VF telah pun berjaya mencecah lebih 100 ribu ahli dalam tempoh kurang dari 6 tahun... Ini adalah di atas sokongan semua ahli... Terima kasih semua

Bagaimanapun dengan dukacitanya diumumkan, bahawa ahli-ahli VF yang telah melebihi 10 ribu points (platinum member sahaja), point anda akan menjadi 0 (ZERO)... berkuatkuasa mulai 1 September 2003..

Berikut adalah senarai package untuk semua member VF (no matter how many your points are) :

Package 1 (RM50) @ Premium Member
- Email: 25 MB
- Photo Album: 50 Photos/Year
- Market Place: 50 Items/Year
- PNC Message: Buddy List , Ignore List (Anti Spam), Realtime Member Search, & Sent Message
- High Priority: Incoming Birthday, Birthday, Members Search Result, Members Listing & Much More In Future
- No Expiration Date: Photo, Thread, Account, Article
- Advertisement Free - NEW

Package 2 (RM35) @ Premium Member
- Email: 25 MB
- Photo Album: 5 Photos/Year
- Market Place: 5 Items/Year
- PNC Message: Buddy List, Ignore List (Anti Spam), Realtime Member Search, & Sent Message
- High Priority: Incoming Birthday, Birthday, Members Search Result, Members Listing & Much More In Future
- No Expiration Date: Photo, Thread, Account, Article
- Advertisement Free - NEW

Additioanal Photo Package
- Photo Album: 25/50/75/100/125/150 Photos (Max150 Photos)
- * RM20 For Every 25 Photos

Kami hanya mengenakan yuran seumur hidup yang bernilai dari serendah RM35.00 sahaja dan terbuka pada semua warga VF




Payment Method: Bank-In / Cash
Bank Name: Malayan Banking Berhad (Maybank) - http://www.maybank2u.com.my
Account No: 162106289344
Name: Mohd Faizal bin Salehan
Instructions
Step 1: Funds Transfer
Step 2: Open 3rd Party Accounts
To Open 3rd Party Account: 162106289344

--------------------------- ATAU ---------------------------

Payment Method: Bank-In / Cash
Bank Name: RHB Bank - http://www.rhbbank.com.my
Account No: 11406200164540
Name: Mohd Faizal bin Salehan
Instructions
Step 1: Transfer Funds
Step 2: 3rd Party Account
Transfer To Any Other A/C: 11406200164540

--------------------------- ATAU ---------------------------

Payment Method: Bank-In / Cash
Bank Name: CIMB Bank - http://www.cimbclicks.com.my
Account No: 7603495195
Name:Mohd Faizal bin Salehan
Instructions
Step 1: Transfer Funds
Step 2: To Other CIMB Accounts
Transfer To account: 7603495195

--------------------------- ATAU ---------------------------

Payment Method: Bank-In / Cash
Bank Name: Public Bank - http://www.pbebank.com.my
Account No: 4496803307
Name: Adilah binti Nisman
Instructions
Step 1: Funds Transfer
Step 2: To Open 3rd Party Accounts
Beneficiary Account No: 4496803307

--------------------------- ATAU ---------------------------

Payment Method: Bank-In / Cash
Bank Name: Bank Islam Malaysia Berhad (BIMB) - http://www.bankislam.com.my
Account No: 14041020298235
Name: Adilah binti Nisman
Instructions
Step 1: Transfer Funds
Step 2: Transfer to Third Party
Destination Account: 14041020298235

** Sila maklumkan melalui PNC atau email kami; Faceless (Mohd Faizal Salehan - Webmaster VF) atau Mahsuri (Adilah Nisman - Advisor VF) sekiranya transaksi telah dilakukan untuk pengesahan bayaran..


Ini adalah untuk kebaikan bersama, kerana VF memerlukan penyelenggaraan perisian dan perkakasan server dari semasa ke semasa bagi menampung lebih ramai ahli untuk online secara serentak ... kami melihat ini sebagai bantuan yang mampu anda semua sumbangkan kepada VF dan sejauh mana anda betul-betul menyokong VF.. bukan paksaan, tapi bantuan ikhlas.. sekiranya anda benar-benar ingin membantu..


FAQ

1) semua member wajib bayar ke?
tak lah! terpulang ler pada individu nak bayar ke tak.. it is not compulsory

2) kalau tak bayar, tak boleh masuk VF lagi ke nanti?
sape kata? boleh jer !! sampai bila2 pun boleh masuk VF lagi.. yg penting tak lupa username dgn password

3) kalau tak bayar, ape jadi kat membership kami? kena delete ke?
jgn risau.. membership tetap ada.. tak kena delete lah



1- IF tak bayar AND point more than 10,000 THEN point turn to 0

2- IF tak bayar AND point less than 10,000 THEN point will remain the same

3- ELSE point kekal seperti biasa beserta faedah-faedah Premium Member.. of course la berasa bangga kan.. kerana setia menyokong bersama VF!!

KESIMPULANNYA... jadilah PREMIUM MEMBER! apa lah sangat nilai Premium Member jika nak dibandingkan dengan ikatan silaturrahim yang dapat kita jalinkan di VF..

Kepada yang berminat, sila pnc saya atau email kepada webmaster@virtualfriends.net


Best Regards,
Mohd Faizal Salehan
Virtual Friends Team


Please wait, page is loading...
If the page is not responding in more than 30 seconds, click here.
 
 
Message: [Smiley Enabled]

Virtual Friends - Copyright © 2001-2017 Webber Dot My Solutions (002351632-A). All rights reserved