Unregistered Member
sign up
 Login

Username or Email

Password

Forget Password?

Free Register

 Main Page
 Announcement
 Discussion
 Article
 Photo Album
 Market Place
 Sharing List
 Stateboard
 Member List
 Like
 Applications
 Sign-Up

Article

 DilaDellila • 19 years ago • 3,763 viewed


part-- pra segalanya
aku tak pernah menyangka akan bercinta dengan M. Kami merupakan teman sepermainan... .. sejak kecil lagi kami kerap bertengkar,ada saje yang tidak kena bila kami bertemu.Bila memanjat ke sekolah rendah,kami tidak lagi dapat selalu bertemu pasal aku dah mengikut keluargaku menetap di tempat lain.Cuma bila raye je dapat tengok muka pasal aku balik beraya kat rumah nenek aku.Rumah M terletak kat area belakang rumah nenek aku, masa tu kami memang sudah tidak bertegur sape lagi.Dia lebih suka mendekati senior aku(along).Yelah mungkin senior aku lebih kick dari aku kot atau... ... ..?? senior aku memang selalu balik rumah nenek,almaklumlah cucu kesayangan.Aku kalau memase cuti lebih suka memerap kat umah.Sampailah umur aku 12 tahun, aku tetap tak suka pegi umah nenek aku.AKhirnya tiba mase nak raye 1994, kali ni dah pandai naik bas sendiri,so aku,senior dan adikku pulang nak beraya kat umah aku masa 26 ramadhan.Biasalah dapat cuti awal beb!! mesti raya sakan punya.Oklah... . dipendekkan cerita lepas turun bas,kitorang jalan nak masuk kawasan umah nenek kitorang, adalah nampak kelibat ramai bebudak basikal bertentangan dengan arah kami.M ada, dia tegurlah senior aku "Eh,siti baru sampai ke?... ... . dan berbuallah mereka lagi.Mase dia tenagh dok berbual tu aku sedar yang dia ade gak menjeling kat aku... ."menjeling-menjeling ku bertentang ... .mata kita sama memandang,ku cuba-kucuba nak bertanya siapa diakah namanya... ... ... . hah... ini cita betul bukan perasan punya kes tau!! Lepas dia tengok aku, dia tanya kat akak aku "sape ni Siti?,boleh kenal ke?... ... ... . ALAMAK!!! TUP-TUP-TUP BERSAMBUNGLAH PULAK... ... . KUI KUI KUI.

Virtual Friends - Copyright © 2001-2022 Webber Dot My Solutions (002351632-A). All rights reserved