Unregistered Member
sign up
 Login

Username or Email

Password

Forget Password?

Free Register

 Main Page
 Announcement
 Discussion
 Article
 Photo Album
 Market Place
 Sharing List
 Stateboard
 Member List
 Like
 Applications
 Sign-Up

Article

 DilaDellila • 19 years ago • 3,597 viewed


part -- permulaan perasaan
... ... adik kau ke?" M bertanya kepada kakak aku. "Yelah,abih tu sape pulak?!!" "Kirim salam yek" aku hanya tersenyum bila M mengatakannya. Entah apalah yang dibualkan oleh senior dan M.Lantaklah,lepas tu kitorang beredar dan meneruskan semula perjalanan ke rumah nenek.Yelah puasa, mana larat kalau lelama berjemur,haus siot!!!!! Sesampainya kat rumah nenek,peh letih giler beb!! tido lah jawabnya aku.Bila tibanya waktu berbuka,peh memang berselera betul aku,lebih-lebih lagi bila pekena air cincau ais dan masakan nenek aku yang power tui!! Malamnya,lepas tarawih aku dok join akak ngan memember dia berbual kat depan umah sorang member dia.masa dok berbual tu, M lalu dan dia senyu kat aku tu... ... ..peh!! aenyuman yang tak pernah aku lihat darpada beruk makyeh yang pernah menjadi bukan sahaja teman sepermainan, malah teman sepergaduhan juga.Entahlah, sebelum nie takdelah kisah sangat dengan dia.Sejak pertemuan dengan dia semula nie macam ada satu rasa pula... ... ntahlah bila terinagt atau terpandang kat muka dia je mesti ada 'somethings!!' yang aku sendiri tak pasti datang dari amna naluri tu.Adakah aku dilamun Cinta Argh!!!!!!! tidakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk ... ... ... ... ..(BERSAMBUNGLAH LAGI YEK!!!)

Virtual Friends - Copyright © 2001-2022 Webber Dot My Solutions (002351632-A). All rights reserved