Unregistered Member
sign up
 Login

Username or Email

Password

Forget Password?

Free Register

 Main Page
 Announcement
 Discussion
 Article
 Photo Album
 Market Place
 Sharing List
 Stateboard
 Member List
 Like
 Applications
 Sign-Up

Article

 DilaDellila • 10 years ago • 1,547 viewed


Well... countdown pun bermula dan harinya hampir tiba... ..hari akad nikah. Tuesday dahstart cuti. Mengalah kan aku nak kahwin. Walaupun minggu tu memang teramat sibuk yang memeningkan kepala dengan ker
ja-kerja last minute, hampir2
terlupa yang barang hantaran from perak ie halwa betik and roti pastry will arrive malam sebelum nikah lebih kurang 10.30 mlm at Bdr Tun Razak. Nak collect 'bunting' at Taman kenari, Sg Ramal.

Lepas tu gi ambik lak Sirih junjung di umah Ella yang kerja di Bagus Setempat di Bukit Mahkota. Aku cukup salute ngan Ella yg take care on all Nadia's hantaran and bunga pahar. She's good, committed and relax je. Tak calculative langsung. Aku memang highly recommended lah anak2 sapa yang nak kahwin. Dari rozet, bunga pahar dan barang hantaran sume package at Bagus Setempat.

Bertolak balik dari collect all those stuff ..sirih junjung dan halwa betik..pergi pulak beramah mesra dengan bakal besan di Bukit Mahkota around 11 malam. Dok situ around sejam sambil menikmati sate kajang yang aku bawak, it seems they like it so much, sampai tak mencukupi. Bukan apa untuk menetapkan about the akad nikah keesokan harinya Jumaat 7/1/11 lepas asar.

Diringkaskan cerita, semuanya berjalan lancar... Alhamdulillah... rombongan lelaki tiba lepas asar dan tepat pada waktunya. At the same time Tn Kadi Ustaz Salleh dari Kariah Batu 10 Cheras pun tiba.

FixHTML

Virtual Friends - Copyright © 2001-2021 Webber Dot My Solutions (002351632-A). All rights reserved