Unregistered Member
sign up
 Login

Username or Email

Password

Forget Password?

Free Register

 Main Page
 Announcement
 Discussion
 Article
 Photo Album
 Market Place
 Sharing List
 Stateboard
 Member List
 Like
 Applications
 Sign-Up

Article

 DilaDellila • 6 years ago • 2,785 viewed


Bagi sesiapa yg suka meminum air sejuk, artikel ini sesuai untuk anda. Adalah sesuatu yang bagus rasanya meminum segelas air sejuk selepas makan. Bagaimana pun, air sejuk itu akan mengeraskan bahan2 berminyak yang baru anda makan. Sebaik "pepejal" ini bertindakbalas dengan asid, ia akan terurai dan diserap oleh perut lebih pantas berbanding makanan pejal. Ini akan menggariskan bahagian perut.

Tidak lama, ia akan bertukar menjadi lemak dan menjadi punca kepada kanser. Lebih baik meminum sup panas atau air suam selepas makan.

Ingatan serius mengenai serangan jantung - anda perlu tahu bahawa bukan semua tanda2 serangan jantung bermula dengan sakit dari tangan sebelah kiri. Anda perlu sedar dengan kesakitan yang teramat sangat pada garisan rahang.

Anda mungkin pada mulanya tidak akan merasa sakit di dada semasa proses serangan jantung berlaku. Rasa ingin muntah dan berpeluh banyak adalah antara tanda-tanda yang biasa berlaku. 60% orang yang terkena serangan jantung ketika tidur tidak bangun. Sakit pada rahang boleh membangunkan anda daripada tidur yang lena. Berhati-hati dan sentiasa beringat. Lebih banyak yang kita tahu, maka lebih banyak peluang untuk kita terselamat.

Virtual Friends - Copyright © 2001-2022 Webber Dot My Solutions (002351632-A). All rights reserved