Unregistered Member
sign up
 Login

Username or Email

Password

Forget Password?

Free Register

 Main Page
 Announcement
 Discussion
 Article
 Photo Album
 Market Place
 Sharing List
 Stateboard
 Member List
 Like
 Applications
 Sign-Up

Article

 ajime • 2 years ago • 986 viewed


JANGAN nak CABAR aku sangat laaaaaa... !!!!!

SIKIT PON TAK GOYANG.. !!!!

ko datang nak bawak geng2 skali jumpa aku SILAKAN!!!
Kira kes berat dah ni..
Aku mengaku memang aku yang tampar kawan2 ko tu..
Tak tau plak sampai keluar darah macam tu skali..
Aku tampar dia pasal dia yang cari pasal dulu dengan aku dgn family aku..
Teriak2 macam anak haram..
Mulut tak pandai diam..
Memang mendapat la aku bagi..
Dia start dulu..
Memang aku kena pertahankan la family aku sendiri..
Sampai serang family aku.. Agak2 laaa.
Memang aku mengaku aku tampar dia..
Macam mana kalau dia yg start.. ?
Dengan jerit2 lagi buat bising.. Pastu...
Ko mau bawa 1 kampung skali
Aku x heraaann la !!!
Aku sikit pun tak goyang la..
Ko angkut geng2 ko sebab tak puas hati aku tampar kan..!!!!.
Niiii... . INGAT SIKIT..
Kalau sudah dia yang start smpai buat orang dalam rumah aku berdarah memang aku tak bagi chance laaaa.. .
Ni pun selamat jiran family aku ada..
Tp kali ni.. Ko nak datang.. Dengan puak ko.. ?
Memang ada mandi darah la ni.. Aku kasi mati terus kamu semua... X boleh bersabar dah.. Memang mampus la ko mlm ni.. !!!!!!!!
.
.
.
.


Ridsect sama Fumakilla sudah aku beli ni.. Bukan alang2..
siap la ko nyamuk.. !!!!
Tak padan dgn kecik.. !!!!

Virtual Friends - Copyright © 2001-2019 Webber Dot My Solutions (002351632-A). All rights reserved