Unregistered Member
sign up
 Login

Username or Email

Password

Forget Password?

Free Register

 Main Page
 Announcement
 Discussion
 Article
 Photo Album
 Market Place
 Sharing List
 Stateboard
 Member List
 Like
 Applications
 Sign-Up

Article

 ieha98 • 6 months ago • 901 viewed


Kalau tanya aku yang dulu aku jawab boleh.

Apa salahnya?

Dalam cerita-cerita kat tv tu banyak je laki dengan pempuan kawan-kawan. Macam best je.

Yelah sebab kawan lelaki tak akan jealous bila kau dressing lagi meletops dari dia.
Kawan lelaki pandai bidang-bidang yang biasanya perempuan tak pandai. Contoh komputer, kereta.

Kawan lelaki lebih sesuai untuk korang–korang yang ganas, tak berapa nak control ayu ni.



Dan untuk lelaki, kawan perempuan lebih empati, lebih prihatin.

Pantang tengok muka kau sedih sikit, dia akan tegur.

Kawan perempuan tak akan sampai hati gelakkan korang secara berjemaah bila kau jatuh tergolek depan orang ramai.



Dan kawan perempuan kau tak akan pakai baju yang sama dua hari berturut-turut hingga mengganggu deria bau kau.

Dan dulu aku pernah berangan, sweetnya jatuh cinta dengan kawan baik sendiri sambil menyanyi ‘lucky I’m in love with my best friend.’

Virtual Friends - Copyright © 2001-2020 Webber Dot My Solutions (002351632-A). All rights reserved