Unregistered Member
sign up
 Login

Username or Email

Password

Forget Password?

Free Register

 Main Page
 Announcement
 Discussion
 Article
 Photo Album
 Market Place
 Sharing List
 Stateboard
 Member List
 Like
 Applications
 Sign-Up

Discussion

 TemanTapiMesra • 10 years ago • 1,557 viewed • 53 replied


Pg td otw g kje de topic ni kat suria fm tp x sempat dgr da smpi opis ... ..mcm menarik je kan topic ni... ..sje buka thread ni kat vf lak ... ... nak gak tauPERASAAN kwn2 vf masa br2jd tunangan org or sblum ni pnah jd tunang org then xde jodoh ataupun jd tunang org then smpi ke jinjang pelamin... .jum la share... ..

Expires is not available


Please wait, page is loading...
If the page is not responding in more than 30 seconds, click here.

Virtual Friends - Copyright © 2001-2022 Webber Dot My Solutions (002351632-A). All rights reserved