Unregistered Member
sign up
 Login

Username or Email

Password

Forget Password?

Free Register

 Main Page
 Announcement
 Discussion
 Article
 Photo Album
 Market Place
 Sharing List
 Stateboard
 Member List
 Like
 Applications
 Sign-Up

Discussion

 matain88 • 8 years ago • 1,501 viewed • 22 replied


Dalam masa 4-5 tahun TSAM telah berjaya membawa Kelantan dari Liga Perdana ke Liga Super. Dan kini, KELANTAN sedang beraksi di pentas Piala AFC.

Di era beliau juga, KELANTAN berjaya menjulang Piala-Piala tertinggi Liga Malaysia seperti Piala Liga Super, Piala Sumbangsih, Piala Malaysia.

Adakah FAM tidak nampak kejayaan itu untuk di terapkan acuan yang di cipta oleh TSAM di Kelantan untuk diguna pakai dalam membangunkan bola sepak Malaysia ? Annuar dihadapkan ke Jawatankuasa Tatatertib FAM kerana membuat kenyataan kepada media mengenai prestasi skuad kebangsaan kendalian Datuk K Rajagobal ketika menghadiri Bengkel Pemasaran dan Pembangunan Penyokong Kelab anjuran MSL di Shah Alam, 13 Mac lalu.

Sebelum ini Naib Presiden FAM, Datuk Seri Raja Ahmad Zainuddin digantung tiga tahun pada 1991 kerana mengkritik FAM manakala Ahmad Basri pula digantung dua kali - pertama selama empat tahun pada 1991 dan sekali lagi selama tiga tahun pada 2007 kerana membuat kenyataan FAM gagal membangunkan bola sepak di peringkat kebangsaan...

FAM ni ada akai ke x?.. Apa pendapat Korang..

Expires is not available


Please wait, page is loading...
If the page is not responding in more than 30 seconds, click here.

Virtual Friends - Copyright © 2001-2020 Webber Dot My Solutions (002351632-A). All rights reserved