Unregistered Member
sign up
 Login

Username or Email

Password

Forget Password?

Free Register

 Main Page
 Announcement
 Discussion
 Article
 Photo Album
 Market Place
 Sharing List
 Stateboard
 Member List
 Like
 Applications
 Sign-Up

Discussion

 Paradox_RAd • 5 years ago • 455 viewed • 8 replied


Rasanya lom ada lagi thread pasal tips/petua pasal kecantikan atau kesihatan. Kalau korang tau atau selalu mengamalkan petua, ape kata korg sharekan kat cni.

Aritu aku ada baca dlm majalah, petua nak kempiskan perut. Agak mujarab gak la tips dia. Xperlu susah2 nak buat sit up, xperlu berpeluh2 ke gym. Caranya mudah je

1. Kempiskan perut sekempis2nya.
2. Tahan selama 10saat
3. Ulang sebyk 8 kali.

Cuba la! Aku baru try skali, 2 dah nampak perubahan.

Korang kalo ada tips yg menarik, kongsikan la bersama

Expires is not available


Please wait, page is loading...
If the page is not responding in more than 30 seconds, click here.

Virtual Friends - Copyright © 2001-2017 Webber Dot My Solutions (002351632-A). All rights reserved