Unregistered Member
sign up
 Login

Username or Email

Password

Forget Password?

Free Register

 Main Page
 Announcement
 Discussion
 Article
 Photo Album
 Market Place
 Sharing List
 Stateboard
 Member List
 Like
 Applications
 Sign-Up

Discussion

 boy_z • 4 years ago • 2,763 viewed • 76 replied


sekang nie leh dikatakan sume org ade fon... kan? baik muda remaja dewasa dan tua.. sekang nie mcm2 jenis dan model fon ade..
BB,SAMSUNG,IPHONE dan mcm2 lg laa..so,,,,tak pelik la kenapa manusia sekang nie ramai yg anti sosial

yg aku respect zaman skg nie kat budak2... bayangkan beb umo 3-4 tahun IPAD kat tangan baixde dah aku tgok budak2 skg nie men guli ke batu seremban ke congkak ke tutup botol ke ngan kawan2..masing2 main "ANGRY BIRD" aku sendiri pon dulu xmerasa camni..dah besar2 camni laa baru nak merasa...

lagi best... nenek2 atuk2 kite skg pon dah pandai ber "FB" "tweet2" bagai..pendek kate org tua skg da uptudet

so tak salah laa skg nie ramai yg anti sosial..kadang kalau lepak dgn member2 kat kedai2 makan ke ape ke... .nset dekat tangan..mulut bercakap tp mate tenung nset masing2..ape yg di borakan pon xtau..

korang2 yg baca nie agak2 tergolong tak dgn golongan anti sosial nie?
jujur aku cakap..aku pon tergolong dlm golongan camnikadang2 tu kalau lepak dgn member aku..kitorg akan wat syarat... bile lepak je fon kene letak kat tengah2 mejajgn usik sampai abis lepak perghhhhh... leh mati kutu beb xpegang fon..kene lak aku yg pakai BB nie..klau ade bbm,notification fb ke atau ape2 je laa sah2 lampu LED merah bekelip TENSIONNNNN!!!!!!!! sbb mmg budak2 xkan kasi tgok bia pon ade hal urgent sekali pon

Expires is not available


Please wait, page is loading...
If the page is not responding in more than 30 seconds, click here.

Virtual Friends - Copyright © 2001-2017 Webber Dot My Solutions (002351632-A). All rights reserved