Unregistered Member
sign up
 Login

Username or Email

Password

Forget Password?

Free Register

 Main Page
 Announcement
 Discussion
 Article
 Photo Album
 Market Place
 Sharing List
 Stateboard
 Member List
 Like
 Applications
 Sign-Up

Discussion

 isONE7 • 8 years ago • 758 viewed • 4 replied



salam 1VF . aku x pasti relevan ke tak thread aku kali nie. Kelab Blogger VF versi QR Code?Maybe ramai yang dah tau apa tu QR Code. Yang x tau meh aku bgtauNampak tak gambar kotak hitam putih kat atas? Biasa nampak kan? Sepupu sepapat dengan Bar Code yang berbentuk jalur² hitam putihkalo info salah tolong betulkan tau. aku pun kadang2 buta IT gak
Soaku wujudkan thread nie sbb nak kumpul sramai mn blogger² dalam VF. japdlm VF nie ada blogger x? harap² ada la ek
aku percaya ramai dah pakai hp yg canggih manggih kecuali aku sendirikalo dah canggih manggih tu dah tentu ada fungsi scan QR Code kan kan kansbb tu aku nak buat kelainan skit. aku nak korang listkan blog korang dengan menggunakan QR Code. x perlu nak tulis url blog korang tu lg. agak² menyusahkan xhehehe...
mcm mn nak buat QR Code niekorang buka link niehttp://www.nuffnangx.com/l/RfT222Bstep by step tutorial utk buat QR Code. lps copy HTML-Code tu, sblm reply thread nie... korang klik Source(sblh butang smiley) dan paste HTML-Code tu & klik balik Source... baru klik reply! mudah kankerjasama korang amat dihargailps nie scan aje QR Code dah leh baca blog hihihi... x pcaya? cuba scan QR Code atas tu

tambahan: kepada blogger² yang berdaftar dengan nuffnang, jom follow blog dlm NuffnangX

d0d0l.com

Expires is not available


Please wait, page is loading...
If the page is not responding in more than 30 seconds, click here.

Virtual Friends - Copyright © 2001-2021 Webber Dot My Solutions (002351632-A). All rights reserved