Unregistered Member
sign up
 Login

Username or Email

Password

Forget Password?

Free Register

 Main Page
 Announcement
 Discussion
 Article
 Photo Album
 Market Place
 Sharing List
 Stateboard
 Member List
 Like
 Applications
 Sign-Up

Discussion

 ridam • 9 years ago • 10,666 viewed • 357 replied


sapa yang pernah tgok & selalu tgok rancangan spontan & super spontan kt astro warna mesti dah tau camne nak main permainan ni..

link youtube spontan segmen soal menyoal - http://www.youtube.com/embed/Gc05wgkC5Ps

tapi saya tetap nk terangkan cara permainan ni dimainkan & ada sedikit perbezaan dgn cara bermain dalam VF ni..

permainannya mudah & senang jer... saya soal, awak jgn jawab tapi soal saya balik, saya soal awak balik, awak soal saya balik & seterusnya smpai bila2...

korang boleh kutip point dgn permainan ni
tapi ada risikonya..ni kene hati2 skit...

risikonya kat sini sapa yang jawab soalan, saya akan delete post tersebut jadi dgn automatik point akan ditolak...

tips yg paling penting kat sini jgn jwb soalan tapi soal balik semula je walaupun soalan tu merapu..itu jer~

P/S : dalam AKADEMI SPONTAN - Afdlin Shauki ada berpesan, Apabila berada dirumah atau dimana2 saja semasa bergaul, jgn gunakan teknik soal menyoal dgn org yg lebih tua dari anda sbb sgt tidak sesuai(senang ckp itu agak kurg ajar namanya)

harap korang faham peraturan permainan ringkas ni, soal menyoal lah korang kat sini sampai lebam & selamat mencuba~!

..

Expires is not available


Please wait, page is loading...
If the page is not responding in more than 30 seconds, click here.

Virtual Friends - Copyright © 2001-2022 Webber Dot My Solutions (002351632-A). All rights reserved