Unregistered Member
sign up
 Login

Username or Email

Password

Forget Password?

Free Register

 Main Page
 Announcement
 Discussion
 Article
 Photo Album
 Market Place
 Sharing List
 Stateboard
 Member List
 Like
 Applications
 Sign-Up

Discussion

 nAzAs • 6 years ago • 507 viewed • 1 replied


assalam semua..
sapa nak jinak jinak dengan linux bolehlah layan zorin os 6.. dia based pada ubuntu tapi banyak yg di modify.. aku dah try yg ultimate.. memang boleh tahan lah.. skang ni pun layan VF pakai zorin..
utk permulaan korang boleh pakai zorin core dulu yg percuma.. kalau nak pakai yg ulltimate kena donate la 10 euro kat dorang ..
speed dia pun boleh tahan.. stabil .. kalo rasa sayang lg kat windows boleh install dual boot..

apapun layan video ni dulu pasal zorin.. pasti korang akan minat nak pakai.. http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=GiTQzIhufRg



kalau rasa berminat boleh downlaod di sini http://zorin-os.com apa yg best pasal zorin ni sesetengah game , aplikasi windows dia dah sediakan utk kita install dan layan menggunakan "wine" ..

Expires is not available


Please wait, page is loading...
If the page is not responding in more than 30 seconds, click here.

Virtual Friends - Copyright © 2001-2019 Webber Dot My Solutions (002351632-A). All rights reserved