Unregistered Member
sign up
 Login

Username or Email

Password

Forget Password?

Free Register

 Main Page
 Announcement
 Discussion
 Article
 Photo Album
 Market Place
 Sharing List
 Stateboard
 Member List
 Like
 Applications
 Sign-Up

Discussion

 MissDiela • 7 years ago • 790 viewed • 5 replied


Salam Dan hai pada semua..

Diela nak tanya secara rawak pada korang kan tak kira lelaki ke perempuan sebab benda ni lah salah satu punca kes kemalangan jalan raya.

1) Kenapa Pemandu kat MAlaysia ni Sangat Kurang yang Memberi Signal bila Tukar Lane/Lorong.? Bukankah benda tu datang sekali bila beli kereta.. bukan nya aksesori tambahan. ke sikap malas? rasanya tolak/ tarik je nanti bape seconds dia padam sendiri.

2) susur keluar simpang atau di roundabout?


3) ikut kiri jika tidak memotong. OK la kalao nak potong dok kanan then masuk la lane kiri awk balik. tapi kadang tu dia stay je kat lane kanan dengan kelajuan makan angin petang di tepi pantai. tak fikir orang lain juga?

Expires is not available


Please wait, page is loading...
If the page is not responding in more than 30 seconds, click here.

Virtual Friends - Copyright © 2001-2022 Webber Dot My Solutions (002351632-A). All rights reserved