Unregistered Member
sign up
 Login

Username or Email

Password

Forget Password?

Free Register

 Main Page
 Announcement
 Discussion
 Article
 Photo Album
 Market Place
 Sharing List
 Stateboard
 Member List
 Like
 Applications
 Sign-Up

Discussion

 nAzAs • 4 years ago • 908 viewed • 14 replied


Asalamualaikum kawan-kawan semua.. Sudah amat lama aku tak login dan tak post apa apa kat VF nih..

Tapi entah macamana..kali ni rasa tergerak ati nak menaip.. Bukan apa.. bila tgk sejarah dan member list kat sini. Tetiba terharu lak.Maklumlah banyak sangat kenangan bersama VF walapun aku tak pernah join mana-mana aktiviti VF.

Teringat juga kawan-kawan maya dulu.. ntah aktif lagi ke tidak dalam VF nih.. sebab dah ramai yg da kawen..Dulu time aktif..boleh kata setiap ari gadoh-gadoh kebod ..nak tegakkan pendapat masing masing..

Apapun// Di kesempatan ni.. jika ada kawan kawan yg masih ingat aku.. kenal aku.. aku nak mohon maap banyak banyak jika ada salah silap.. samping tuh tegur tegur jer lah skali skala dlm pnc tuh... walapon korang dah ade anak 7 pun tak kisah.. hubungan sebagai kawan masih boleh diteruskan hehehe..

Jika ada salah silap tuh.. hapus kira je lah kan... Salam 14 tahun bersama VF... dan selamat ari raya aidilfitri 2015... .

p/s: (ni kira gabung ucapan utk tahun depan laa..)..

Expires is not available


Please wait, page is loading...
If the page is not responding in more than 30 seconds, click here.

Virtual Friends - Copyright © 2001-2019 Webber Dot My Solutions (002351632-A). All rights reserved