Unregistered Member
sign up
 Login

Username or Email

Password

Forget Password?

Free Register

 Main Page
 Announcement
 Discussion
 Article
 Photo Album
 Market Place
 Sharing List
 Stateboard
 Member List
 Like
 Applications
 Sign-Up

Discussion

 fadzlini • 2 years ago • 2,636 viewed • 88 replied


Bila usia sudah cecah angka 3 di depan.Kawan kawan yang sebaya semua pun happy berumah tangga.Kita masih lagi sendirian dengan life yang sangat memboringkan.Tak kisah pun single ..tapi jauh dari family,hidup sorang sorang rasa mcm "Eh what life its all about?".Entah la usia mcm ni ..perasaan tu lebih nak suasana yang tenang.Nak lepak pun tgk dengan siapa kita lepak.We not really have time nak lepak yang huwa huwa..mcm zaman umur 20 an lagi.Now life semua dah mcm slow down.Of course dalam mind tergerak nak kawin.but dalam usia mcm ni,we also have to ware byk lagi wanita wanita muda yang bujang cantik pesaing di luar sana.So tak yah la nak high expectation sgt.However,no matter how old we are,cantik mesti maintain.Kualiti diri mesti jaga.Wanita berusia yang ada kerjaya yang baik,personaliti yang baik ada auranya yang tersendiri.Sebab tu kenapa lelaki muda ada yang prefer pilih wanita yang berusia.Tolak tepi la yang lelaki materialistik tu.Tapi tetap ada lelaki yang pilih wanita berusia sebab rasa lebih selesa,lebih memahami,senang berkomunikasi dan lebih cool.Perempuan muda kan hormon masih belum stabil.asyik nak memberontak.Kekadang tu peninggg sgt.So... pada kawan kawan yang senasih dengan saya ni.Hahhaha.What do you think and what your aim as a single lady/men ?

Expires is not available


Please wait, page is loading...
If the page is not responding in more than 30 seconds, click here.

Virtual Friends - Copyright © 2001-2017 Webber Dot My Solutions (002351632-A). All rights reserved