Unregistered Member
sign up
 Login

Username or Email

Password

Forget Password?

Free Register

 Main Page
 Announcement
 Discussion
 Article
 Photo Album
 Market Place
 Sharing List
 Stateboard
 Member List
 Like
 Applications
 Sign-Up

Discussion

 flea6453 • 9 months ago • 120 viewed • 4 replied


cepatnya masa berlalu. aku pun dah lupa bila aku last login vf ni. rupanya hari ni genap 14 tahun aku join vf. lama gila tak bukak. bila bukak (setelah ntah brp kurun aku tak bukak), the evergreen green panel of mine is still there! what a nice way to trigger some of my vf memories dahulu kala. and of course a many new names come up. Tapi bila aku bukak member list... wow wow wow.. faceless dan mahsuri masih lagi di sini. penyuxp.. floristgirl.. annesofea... 3infinity.. babi byk gila nama yg aku dah lupa!! 14 f**king years bebeh! ... dan masa aku gila main vf ni dulu ialah circa 2003-2004.. mmg time tu just nak isi kekosongan jiwa sewaktu merantau di bumi british dulu2.

anyway... takde apa nak ckp pun. kebetulan malam ni aku sentri kejiranan, takdak apa nak buat, ronda2 dlm alam maya sat, teringat kat vf ni. so, vf still rocks hopefully. ciao!

Expires is not available


Please wait, page is loading...
If the page is not responding in more than 30 seconds, click here.

Virtual Friends - Copyright © 2001-2017 Webber Dot My Solutions (002351632-A). All rights reserved