Unregistered Member
sign up
 Login

Username or Email

Password

Forget Password?

Free Register

 Main Page
 Announcement
 Discussion
 Article
 Photo Album
 Market Place
 Sharing List
 Stateboard
 Member List
 Like
 Applications
 Sign-Up

Discussion

 VanDerWijck • 3 weeks ago • 46 viewed • 0 replied


Assalamualaikum..
Hye.. selamat ptg uols..
Lamanya tak bersiaran di VF ni..
Xtau member2 lama still ingat ka tu ya dgn VanDerWijck? Hehehe..

Tetiba harini tergerak hati mau masuk..
Rasa mau share ttg 1 produk kecantikan yg lama suda saya gunakan.. Mungkin bermanfaat bagi wanita2 gojes di luar sana yg sedang mencari produk Halal Jakim, suci & bersih serta terjamin keselamatannya.. Insyaallah..

Saya sebenarnya sgt aktif di 1 media sosial ni.. sampai terlupa VF yg menjadi tempat saya bertemu rakan2 sepermainan lebih 10 tahun yg lalu.. haaa gitew.. hehehe..

Btw, kalau mau tanya brapa lama suda saya pakai produk ni, mmg agak lama la suda.. Alhamdulillah.. sgt membantu.. so uols yg mau cantik secara sihat & bersih tu, blh la rajinkan diri baca cerita saya aahh ??

1st time KakPrim (kata ganti nama sis okey ??) beli FD Charms ni bulan Ogos 2016. KakPrim beli kod Pinkish2 sbb mau cover Jeragat KakPrim yg menggila time tu. B4 tu bertahun setia dgn 1 jenama antarabangsa ni. Ok la mmg pakai tapi pemakaiannya hanya sekadar SOLEK dan BUKAN RAWAT. Maklum laa.. umur makin meningkat kannn.. apa ingat Kolagen & hormon kekal begitu seja ka?adeeeiiii..

Dipendekkan cerita, KakPrim try FD Charms ni akibat tergoda sbb hari2 limpas depan mata ?. Masa sampai di tangan, terlintas di pikiran, “ehhh.. mcm produk timbang kilo seja rupanya nii..”. Tapi disebabkan ada Certificate Halal Jakim tu, makanya keyakinan tu ada la utk mencuba.

Alhamdulillah pakai okey seja. Teda mslh. Tapi biasalah perempuan.. mudah tergoda. Ternampak lagi 1 produk “tuuuttt” yg kawan post. So gatal hati mau try. TERCURANG la sekejap dgn Charms. Try pakai produk baru. Naah kaauu.. mula2 seja okey. Lama2 mukak gatal menggerutu. Terus STOP. Kasi rehat jap mukak. Dan akhirnya, kembali menjalin hubungan dgn FD Charms. Tapi ni kali slowly KakPrim bertukar sepenuhnya kpd Full Set Skincare Charms.

Setahun kemudian, KakPrim ambil keputusan utk jadi EJEN SAH CHARMS. Kenapa?Sbb KakPrim rasa bertanggungjawab utk sebarkan MANFAAT & KEBAIKAN produk Charms disamping jadikan ini sbg Business Online KakPrim. KakPrim tau & sedar, masih ramai di luar sana sedang tercari2 produk yg HALAL, SUCI & BERSIH utk mereka gunakan. Dgn lambakan skincare & cosmetic yg ada skrg, xtau dari mana dtgnya produk2 tersebut, KakPrim yakin & percaya, CHARMS adalah produk yg sgt bermanfaat utk kita gunakan. Insyaallah.

Alhamdulillah.. Skrg KakPrim suda ada Team KakPrim sendiri. Masih bertatih2 lagi laa.. Semoga dari team kecil ini, akan menjadi team besar 1 hari nnt. KakPrim sentiasa mengalu2kan mereka yg ingin berkongsi rezeki dgn KakPrim. Bersama2 sebarkan Manfaat & Kebaikan Charms.

Now, Tahun 2019 masuk tahun ke-3 KakPrim setia dgn Charms & merupakan tahun ke-2 KakPrim jadi Ejen Sah Charms. Pelanggan pun dari yg biasa2 sampai la ke pangkat Datin2. So CHARMS bukan produk biasher biasher kerana DIPERAKUI KUALITInya. Alhamdulillah. Semua dgn izin Allah yg maha Baik ??

Uols yg berminat mau tau lebih, jgn segan2 pm yaa.. insyaallah KakPrim share lebih lagi nnt ??

Expires is not available

Start reply now and you will get 3 points!

Virtual Friends - Copyright © 2001-2019 Webber Dot My Solutions (002351632-A). All rights reserved