Unregistered Member
sign up
 Login

Username or Email

Password

Forget Password?

Free Register

 Main Page
 Announcement
 Discussion
 Article
 Photo Album
 Market Place
 Sharing List
 Stateboard
 Member List
 Like
 Applications
 Sign-Up

Discussion

 aLamri • 13 years ago • 2,202 viewed • 70 replied


Dulu aku selalu berangan-angan yang siti nurhaliza akan menjadi awek aku... ..
of course la waktu tu dia masih single n available... belum kawin lagi dengan abang misai tu... .
sampaikan waktu tu tidur malam pun termimpi2... ..
dua kali siti datang dalam tidur aku... .
orang cakap kalau masuk 3 kali mimpi benda yang serupa maknanya ada harapan benda tu akan berlaku...
tapi hampeh!!! ... .sampai la ni aku tak pernah mimpi siti lagi
mimpi abang misai tu adalah.

Korang mesti selalu gak berangan2 kan? 
Ada tak angan2 korang yang dah jadi kenyataan?

Expires is not available


Please wait, page is loading...
If the page is not responding in more than 30 seconds, click here.

Virtual Friends - Copyright © 2001-2021 Webber Dot My Solutions (002351632-A). All rights reserved