Unregistered Member
sign up
 Login

Username or Email

Password

Forget Password?

Free Register

 Main Page
 Announcement
 Discussion
 Article
 Photo Album
 Market Place
 Sharing List
 Stateboard
 Member List
 Like
 Applications
 Sign-Up

Discussion

 Sharyanie • 13 years ago • 3,506 viewed • 46 replied


boleh tak bagi pendapat   atau idea untuk memudahkan bagi orang yang mempunyai problem yang mcm gini quot; ... ... ... ... ... ... ... ... ..apa yang korang rasa bile tunang korang kena ngorat atau pun ada orang ambil kesempatan semasa ketiadaan tunang korang atau pun masa tunang korang dah sibuk pasl kerja pastu ad orang len ngorat tunang korang bg komen sket quot;

pastu bagi komen kalu orang yang terlalu jeles sangat nie macam mane nak handle ekk

Expires is not available


Please wait, page is loading...
If the page is not responding in more than 30 seconds, click here.

Virtual Friends - Copyright © 2001-2021 Webber Dot My Solutions (002351632-A). All rights reserved