Unregistered Member
sign up
 Login

Username or Email

Password

Forget Password?

Free Register

 Main Page
 Announcement
 Discussion
 Article
 Photo Album
 Market Place
 Sharing List
 Stateboard
 Member List
 Like
 Applications
 Sign-Up

Discussion

 dgtekmys • 13 years ago • 1,817 viewed • 27 replied


Gila keje... .itulah aku yang sebenar..aku benar2 perlu bantuan untuk jadi orang yang lebih releks dan ada masa untuk diri sendiri, kawan2 dan orang sekeliling... camne eks?... keje tu bagi aku penting sgt2 dan kadang2 aku x pernah kisah dgn apa yang berlaku dan tidak pernah pk pasal orang lain melainkan keje dan masa depan... aku boleh keje 24 jam tanpa henti janji aku puas... risau gak aku since kebelakangan ni aku rasa lonely dengan umur yang meningkat family aku xde kawan pun agak terbatas... pls help...

Expires is not available


Please wait, page is loading...
If the page is not responding in more than 30 seconds, click here.

Virtual Friends - Copyright © 2001-2021 Webber Dot My Solutions (002351632-A). All rights reserved