Unregistered Member
sign up
 Login

Username or Email

Password

Forget Password?

Free Register

 Main Page
 Announcement
 Discussion
 Article
 Photo Album
 Market Place
 Sharing List
 Stateboard
 Member List
 Like
 Applications
 Sign-Up

Discussion

 m_zulkk • 13 years ago • 6,679 viewed • 667 replied


aku di sisih lagih

atas permintaan kawan2 lama
kali ini berada pada part 3 stelah 3 tahun di sepikan oleh ownernya
(kononya2 pergi oversea )

masih ayat lama

dorang ngeteh tak sms aku
dorang makan minum malam nih tak ajak aku
aku dah lee busy hari nih

aku kerja kuat
dorang sembang kuat

aku di sisih sebab dorang tak ajak aku
dorang makan tanpa aku..

mengapa aku selalu disisih
adakah sebab kaco thread orang
takde kan aku buat camtuh

mengapa aku di sisih
sebab aku tak pandai pantun kat thread seman kubi ke
takde kan aku camtuh...


tapi mengapa

sedey wooo

hanya pompuan je jawab

p/s : jangan wat kaco thread nihh

yang dilarang

1.berborak
2.mrempat
3.berbual
4.berfoya foya
5.lari pada tajuk topik
6. takleh tumpang lalu

Expires is not available


Please wait, page is loading...
If the page is not responding in more than 30 seconds, click here.

Virtual Friends - Copyright © 2001-2022 Webber Dot My Solutions (002351632-A). All rights reserved