Unregistered Member
sign up
 Login

Username or Email

Password

Forget Password?

Free Register

 Main Page
 Announcement
 Discussion
 Article
 Photo Album
 Market Place
 Sharing List
 Stateboard
 Member List
 Like
 Applications
 Sign-Up

Discussion

 kyrul • 9 years ago • 3,711 viewed • 97 replied


aku nak tanyer kat korang ni..klu korang ader peluang nak bukak bisnes..bisnes aper ek yang korang nak bukak??pastu macam maner korang nak cari market??kite kongsi jom!! bukanyer aper..klu2 korang ader idea yang best, bleh lah kongsi2..pastu manelah tau klu korang jumper bisnes partner ke dalam vf ni..


P/S : kepada sesiapa yang nakmemulakan perniagaan tapi tak ader modal, n tak bekerja, boleh mohon kat www.punb.com.my ..korang bleh g dgr taklimat setiap isnin kul 10 pagi katKL sentral..tingkat 9.. PERBADANANUSAHAWAN NASIONAL BERHAD (PUNB) BUKAN PNB TAU!!!!

UPDATE : KLU ADER SESIAPA YANG NAK CONTOH KERTAS KERJA, BLEH PNC AKU.. NNT AKU EMAIL KAT KORANG..

Expires is not available


Please wait, page is loading...
If the page is not responding in more than 30 seconds, click here.

Virtual Friends - Copyright © 2001-2017 Webber Dot My Solutions (002351632-A). All rights reserved