Unregistered Member
sign up
 Login

Username or Email

Password

Forget Password?

Free Register

 Main Page
 Announcement
 Discussion
 Article
 Photo Album
 Market Place
 Sharing List
 Stateboard
 Member List
 Like
 Applications
 Sign-Up

Discussion

 Paradox_RAd • 12 years ago • 11,633 viewed • 280 replied


aku xtau la nape aku slalu jmpe org camni..
kalo anggap ppuan tu sbgai kawan..layan la dia sbgai kawan..
jgn la lelebih ckp mis u, love u n mintak cple
tlg la jgn permainkan prasaan org..aku mrayu sgt2 ni..

situasi 1:
ni kes ex bf aku dlu
masih terngiang2 kat telinga aku

'sy nmpk awk mcm suka sy'

bru aku paham nape dia mintak cple
sbb dia tau aku syg kat dia..pdhal dia lgsg xde pape prasaan kat aku
n aku plak bengong sgt time tu..xtau pun dia tu tunang org sbb dia ngaku dia xde awek n single
dah aku syg giler kat dia..dia tglkan aku camtu jer..trus hilg

edit sket: dia asalnyer besfren aku.mak aku pun dah anggap dia mcm anak sendri
ni la namanya kawan mkn kawan kan?
aku pk kalo besfren..xkan dia nak kecewakan kawan baik dia sendri

___________________________________________________________

situasi 2:
kawan ke ckp mis u, love u??
diorg nak ape sbnrnya dr aku?
skrg ni dah byk sgt n bleluasa
bru kenal kejap dah kata sayang, rindu, luv u

ni kbykan laki2 vf yg ckp :
syg sbgai kawan
kawan ke ckp i luv u??
xpe la..mainkan la org
sok lusa..bila awek/bini dia ckp syg/luv u kat laki lain bru nak mlenting

aku ada test sorg mamat ni

aku xkenal dia pun..1st pnc dah pgl syg

aku marah dia

ni dia jawap n byk aku test org laki

mmg ni ayat biasa diorg kalo kene 'rejek'

Laki: AKUM SYG..LAMA TAK DENGAR... SELAMAT HARI RAYA AIDIL FITRI//

Aku:
ape syg2 ni

laki:
TAK INGIN DGN AWK PUN..BUKAN CANTIK PUN LAGAK LEBEH PANGGIL SYG PUN TAK BOLIH KALAU CANTIK TAK PE PERASAN

Aku: hahaha
ko je yg prasan bagus
laki GATAL!!
- aku bkn blagak..tp nak uji sejauh mana jujurnya org laki dlm bkata2
- sikit pun xprasan dgn mulut manis laki camni
tp nympah+geli+mual+nak muntah



Expires is not available


Please wait, page is loading...
If the page is not responding in more than 30 seconds, click here.

Virtual Friends - Copyright © 2001-2021 Webber Dot My Solutions (002351632-A). All rights reserved