Unregistered Member
sign up
 Login

Username or Email

Password

Forget Password?

Free Register

 Main Page
 Announcement
 Discussion
 Article
 Photo Album
 Market Place
 Sharing List
 Stateboard
 Member List
 Like
 Applications
 Sign-Up

Discussion

 IrcHelper • 14 years ago • 2,651 viewed • 69 replied


Assalamualaikum... .

Just nak tau sape budak UTM dalam vF nie... xkesah laaa korang dah grad ke, undergrad ke, postgrad ke... yang penting, pernah blajaq kat UTM, join laa thread nie n cite laaa pape pengalaman korang... amek course ape ker, buat degree@master ker... pnh teserempak ngan antu kat UTM ke, kene maki hamun ngan pengawal UTM ker... .pape je laa...

Dan yang paling penting, bleh gak kite berkenalan ngan bebudak UTM lain... kan kan kan ?

So... . EnjOy~~~

Expires is not available


Please wait, page is loading...
If the page is not responding in more than 30 seconds, click here.

Virtual Friends - Copyright © 2001-2022 Webber Dot My Solutions (002351632-A). All rights reserved