Unregistered Member
sign up
 Login

Username or Email

Password

Forget Password?

Free Register

 Main Page
 Announcement
 Discussion
 Article
 Photo Album
 Market Place
 Sharing List
 Stateboard
 Member List
 Like
 Applications
 Sign-Up

Discussion

 Aujinz • 13 years ago • 2,354 viewed • 166 replied


Aku suka pegi tengok wayang... sebab time letih badan berkerja, nie laa masanye nak rehatkan kepala..
Walaupun kerje malam habis pagi pukul tujuh... kalau aku rasa aku nak tengok wayang aku pegi jerk... lebih lebih lagi skang nie kat panggung wayang dah dekat ngan kawasan aku..har har har..
Kalau wayang tue best dan aku rasa enjoy aku akan ulang tengok...


last dan terbaru movie aku dah tonton

Transformers 2 : tak pernah menghampakan

Land of The Lost : lost sekejap..

Setem : best betul gelak citer nie..

District 9 : citer menarik..tapi teknik penggambaran membuatkan aku hampir keluar dari panggung..pening

Aliens in the Attic : bawak budak budak jer gie tengok...

next movie aku nak tengok

2012

Surrogate

Prince Of Persia - Sand Of Time...

Expires is not available


Please wait, page is loading...
If the page is not responding in more than 30 seconds, click here.

Virtual Friends - Copyright © 2001-2022 Webber Dot My Solutions (002351632-A). All rights reserved