Unregistered Member
sign up
 Login

Username or Email

Password

Forget Password?

Free Register

 Main Page
 Announcement
 Discussion
 Article
 Photo Album
 Market Place
 Sharing List
 Stateboard
 Member List
 Like
 Applications
 Sign-Up

Discussion

 dgtekmys • 11 years ago • 1,936 viewed • 29 replied


Ada la satu masalah ni since apa yang ada dalam kepala otak aku nak nasihat tuan punya masalah suh dia cerai jer dgn laki dia tapi aku x sampai hati..

Dia ni kawan aku dah x keje laki x bagi, duk umah then buat lah keje umah..dulu dia keje exe. secretary gaji byk woo... then laki dia yang dtg dari kg tu x boleh nak terima lah bini dia hebat suh benti pastu dia ngabihkan duit simpanan bini..kekuatan laki dia kat penampar kg dia tu, x kena jer piang..silap jer piang..

Masalah timbul lepas 2 thn kawin mamat ni komplen blm ada anak then dah slalu sgt sepak trajang, kawan aku pun balik la kg mamat ni pasal dia xde kg then nak rehat tenangkn pikiran tup2 ada kaki sampai plak kat kg tu yang mamat ni dok ulang alik balik kg dok jumpa bekas gepren dia yang juga bini orang... x ke setan tu?.. da siap bukti lagi..

korang rasa macam mana?..dia ni asik nangis jer mcm hilang harapan..belum cerai lagi..kalau ikut aku tgl jer sebab slama ni pun dia keje n tah apa2..keta umah semua bini punya cuma x sedar diri..hangin tau aku tengok kwn aku ni suffer..tolong lah nasihat sikit aku cuba sampai kat dia

Expires is not available


Please wait, page is loading...
If the page is not responding in more than 30 seconds, click here.

Virtual Friends - Copyright © 2001-2020 Webber Dot My Solutions (002351632-A). All rights reserved