Unregistered Member
sign up
 Login

Username or Email

Password

Forget Password?

Free Register

 Main Page
 Announcement
 Discussion
 Article
 Photo Album
 Market Place
 Sharing List
 Stateboard
 Member List
 Like
 Applications
 Sign-Up

Discussion

 yanie_rachman • 13 years ago • 1,099 viewed • 19 replied


Hi sedara sedari,

semenjak 2 menjak nih, aku ada hobi baru, hobi aku, klu tak melancong, aku suke melibatkan diri dlm event yg best2 ni..

sblm ni, aku pegi tgk F1, motoGP,Lima... byk gak xtvt yg aku nk join, tp kekadang ada prob yg takley dielakkan...

so, kpd rakan2 VF, klu ada tau apa2 aktiviti sekitar lembah klang or mana2 tempat kt Malaysia nih, cuba senaraikan..

aku berminat nk pegi events yg best nih, hehe, sementara umur masih muda kan...

sila listkan detail sprt:

1. event name
2.date
3.place

klu bleh yg bakal diadakan, bkn yg lepas2 deh...

Expires is not available


Please wait, page is loading...
If the page is not responding in more than 30 seconds, click here.

Virtual Friends - Copyright © 2001-2022 Webber Dot My Solutions (002351632-A). All rights reserved