Unregistered Member
sign up
 Login

Username or Email

Password

Forget Password?

Free Register

 Main Page
 Announcement
 Discussion
 Article
 Photo Album
 Market Place
 Sharing List
 Stateboard
 Member List
 Like
 Applications
 Sign-Up

Discussion

 adi87 • 9 years ago • 8,930 viewed • 353 replied


Assalamualaikum all,

ape yang korang akan buat selepas korang putus cinta... ,maksudnya... ,selepas korang putus cinta 2 ape kesan2 sampingan yang terjadi kat korang... ,aku pernah putus cinta... .,dan sangat la sakit hati aku sampai ke hari nie...

(part mule) ceritanya bermula kami (aku n EX-gf aku) dah bercinta slama 3 tahun da... ,aku tggl di kl ampang.,n dia tnngal di klang..,kmi jarang berjumpe..,kalo jumpe pown 4 bulan skali cm 2...

(part sakit ati) 1 hari di hari jadinya... ,aku saje nak uat suspen nak pegi klang..,aku ada beli bunge ros sejambak n hadiah jam..,aku x bgtaw dier aku pegi umah dier... ,terus aku ke klang ngan motor yg aku bru beli..,dlm lebih kurang 100 ela dri umah dia..,aku berhentikan motosikal aku..,aku ternampat ada sowang mamat nie dok tggu depan umah dia..,x pe aku usha lg... ,then aku nmpk ex aku nek ngan dier..,aku sabar lg..,aku follow je diorg pegi mane sume... ,pegi shopping,tgk wayang,aku follow gak... ,last tempat yg diorg pegi kat taman somewhere in klang..,dah nak maghrib,depan mata aku sendiri bkn ringan2 lagi,korang paham2 la part yg x senonoh 2..,sedangkan selama 3 thun aku kaple ngan dia,pegang tangan pown x... ,dia cinta pertama aku,tp sejak dari 2... ,aku terasa mcm sangat membenci kaum hawa... ,selepas beberapa bulan... ,aku pikir balik bukan sume pompuan gi2,depan nampak baik blakang nauzubillah tuhan ja yg taw... ,kalo nak diikutkan mase aku nmpk diorg kat taman 2 rse nak bunuh je dua2 skali,tp disebabkan aku masih waras n ingat agama aku redha,biar yg BERKUASA beri balasan.

sape2 yg ada pengalaman sepertiku or seumpama dengannyer sila2 la join,dialu2kan..,or sape2 nak komen on my story silakan... ,salam...

Expires is not available


Please wait, page is loading...
If the page is not responding in more than 30 seconds, click here.

Virtual Friends - Copyright © 2001-2017 Webber Dot My Solutions (002351632-A). All rights reserved