Unregistered Member
sign up
 Login

Username or Email

Password

Forget Password?

Free Register

 Main Page
 Announcement
 Discussion
 Article
 Photo Album
 Market Place
 Sharing List
 Stateboard
 Member List
 Like
 Applications
 Sign-Up

Discussion

 bAbybEe • 9 years ago • 2,610 viewed • 68 replied


akum kawan2... bee nak kongsi satu cite yang bee dengar kat radio pagi tadi.. bee percaya ada yang turut sama dengar... bagi yang tak denga, meh bee cite kan...


alkisah nya topik pagi ni ialah pengorbanan yang kite lakukan dalam hidup kita... ada satu wife tu call.. die kata hasben die terlibat dalam satu kemalangan.. hasben die sudah sak8 terbaring jek kat umah.. pastu wife die ni amik la unpaid leave utk jaga hasben die.. bile dah lama sangat bercuti, so die terpaksa amik keputusan utk berenti keje semata2 nak jaga hasben die..


pastu pada tarikh 01.01.2000, hasben die yang tak pnah kuar umah sejak kemalangan tu, kuar umah dalam keadaan tempang2.. nak g kuar jumpe awek die.. awek die suda belikan die satu keta baru.. so on that day, die kuar g amik keta tu.

pastu sebulan kemudian baru lah die balik umah utk menayang keta baru die tu pada family die. betapa wisau nye wife die, tup2 balek bawak keta pastu sampai skunk ni si hasben ni tak lekat kat umah,.. on off ajek.. kesian kat wife die tu masih tak dapat keje.. die skunk ngah mengharap yang die akan dapat keje secepat mungkin..




sangat kesian pada nasib sang isteri... segala pengorbanan die tak ternilai di mata hasben die.. yang geram nya nape si hasben tu tak suh awek die jaga masa die ngah sak8 terlantar eiiyy geram betol


apa pendapat korang apa patot kite buat ngan hasben yang dol macam nih ?


Expires is not available


Please wait, page is loading...
If the page is not responding in more than 30 seconds, click here.

Virtual Friends - Copyright © 2001-2018 Webber Dot My Solutions (002351632-A). All rights reserved