Unregistered Member
sign up
 Login

Username or Email

Password

Forget Password?

Free Register

 Main Page
 Announcement
 Discussion
 Article
 Photo Album
 Market Place
 Sharing List
 Stateboard
 Member List
 Like
 Applications
 Sign-Up

Discussion

 gurlfromheaven • 13 years ago • 1,677 viewed • 20 replied


hi fwens out there... haku ngah tension tahap dewa skrunk ni...
mama aku..tk abis2 citer sal kawen... ty haku..bile nak kawen... . balik
kg jer... mesti itu soalan 1st yg dia tanya haku... nak giler rasanyer... .arghhh..

dan skrunk ni... dia dah carikan carikan calon suami tuk haku...
sblum ni memg haku de gtau mama, sape pun calon suami haku, haku tak kisah... . haku serahkan soal jodoh haku pada mama n papa... . tu kt2 haku after haku frust giler ngn sorang mamat yg haku tangkap cintan giler2 kat dia long time ago la...

tp haku tak sangka plak mama take serious ngn kata2 haku tuh...
at fisrt memg haku tak kisah... haku pk, adala hikmah di sebalik semua ni..mungkin haku akan bahgia dengan calon pilihan mama...

tp korang tau tak... umo laki tuh dah 47.... terkejut beruk haku dibuatnyer... .!!!! haku kena kawen ng org tua!!!! nonsense! haku tak dapat trima kenyataan ini!!!! bukan taste haku beb!!! mampus haku... !!!!!!!!!!!! tapi, mama haku dah suka giler kt mamat nih... .

so my fwens, ape pendapat korunk tntg masalah haku nih ?
aku buntu, antara kebahagiaan aku dan orang tua haku... .

Expires is not available


Please wait, page is loading...
If the page is not responding in more than 30 seconds, click here.

Virtual Friends - Copyright © 2001-2022 Webber Dot My Solutions (002351632-A). All rights reserved