Unregistered Member
sign up
 Login

Username or Email

Password

Forget Password?

Free Register

 Main Page
 Announcement
 Discussion
 Article
 Photo Album
 Market Place
 Sharing List
 Stateboard
 Member List
 Like
 Applications
 Sign-Up

Discussion

 gegurl_fieda • 12 years ago • 1,855 viewed • 18 replied


assalammualaikum kwn² ku... terima kasih kerana sudi mbaca thread fieda... .fieda nk citer pasal kwn fieda,mungkin la bnda nie agak memalukan... tapi fieda xsangka la ade org dlm dunia nie mcm die... die ingat pompuan nie senang² nak diguna²kn..org lain mungkin la... tapi bkn aku "FIEDA"...  KORANG BLH CKP APE YG KORANG SUKE ape yg korang fikirkan ttg aku..hanye aku sndiri tahu diri aku mcmane... tok mase nie aku xder pon nyusahkan org² yg ade disekeliling aku... dan aku adalah sorang yg happy g lucky
tapi aku btl² xpuas ati ngn mamat nie... call aku ajak kua,call byk kali lak tue... die ingat senang² nk bwk anak dara org kua..da kua semestinye die ade green light tok touch² me! tpi korang jgn ingat aku akan kua ngn die... sampai mati pon aku xkan kua ngn die... even aku jupe die pon aku xkan btegor... keputusan aku muktamad!!
pastu leh la anta msg tgh² mlm semata² nk kiss aku... kepala otak die..pikir² kan la tok aku... bgi aku,aku sbenarnye reti hormat kat org..tapi disebabkan die mcm tue... sory la... aku mmg xreti nk hormat ko!!dan aku nk bgi tahu korang aku mmg xbagus..tpi aku sedar diri aku..yg pelik nye die nk ngata org padahal diri sndiri pon blm btul... ko balik uma ko,ko cermin diri ko... kalu ko sndiri da perfect baru ko tego aku!!!

Expires is not available


Please wait, page is loading...
If the page is not responding in more than 30 seconds, click here.

Virtual Friends - Copyright © 2001-2022 Webber Dot My Solutions (002351632-A). All rights reserved