Unregistered Member
sign up
 Login

Username or Email

Password

Forget Password?

Free Register

 Main Page
 Announcement
 Discussion
 Article
 Photo Album
 Market Place
 Sharing List
 Stateboard
 Member List
 Like
 Applications
 Sign-Up

Discussion

 puteri_intan • 11 years ago • 3,573 viewed • 23 replied


sEMEKOM...


aku buka thread ni utk share ilmu percutian yg korang ada..


Cuma nak tanya korang-2 yang penah ke Phuket & Krabi...

yang mana satu best antara Phuket & Krabi?

aku x penah jejak lagi 2 tempat nih...

PHUKET------- kawan-2 aku penah pegi n aku tgok gamba tempat memang menarik n cantik..n diaorg memang cakap best n tenang kat sana...

KRABI------- plak tempat abg kandung aku dulu, dia bukan warganegara sana tp dia penah bekerja di Agensi pelancongan sana.kalau ke Krabi mebi 1 bonus kat aku sbbnya kawan-2 dia ramai kat sana n bole jadi pemandu pelancong aku nnti n aku akan mudah dpt tempat penginapan n mungkin lagi meluas bila da ada pemandu pelancong.. tApI..


aku tetap nak wat perbandingan antara 2 tempat ni? 

korang penah pegi? --> share kan lah tempat-2 menarik yg bole dilawati disana..n info-2 cam hotel n pengankutan di sana n apa  yg best disana, barangan, makanan n nilai mata wang .. n kalo korang ada gamba kasi la link leh usha-2


Jom gi jalan-2

Expires is not available


Please wait, page is loading...
If the page is not responding in more than 30 seconds, click here.

Virtual Friends - Copyright © 2001-2020 Webber Dot My Solutions (002351632-A). All rights reserved