Unregistered Member
sign up
 Login

Username or Email

Password

Forget Password?

Free Register

 Main Page
 Announcement
 Discussion
 Article
 Photo Album
 Market Place
 Sharing List
 Stateboard
 Member List
 Like
 Applications
 Sign-Up

Discussion

 luqyan • 11 years ago • 1,774 viewed • 55 replied


Hi semua,

Korang pernah tak g melancong kat mana2 kat oversea... .kalo pernah boleh tak korang kongsi pengalaman korang kat sini... .boleh juga jadi panduan untuk aku nanti sebab aku cadang nak g melancong kat oversea awal tahun depan... aku cadang nak g Osaka,Jepun... nie first time aku g melancong oversea... .so sapa2 yang dah banyak kali atau pernah g melancong oversea tu harap boleh kongsi pengalaman korang dgn aku kat sini... ..
aku ingat nak ambil pakej dari MATTA Fair... ada sapa2 pernah g melancong dgn pakej dari MATTA Fair tak... camna ok tak sebab aku tengok pakej dia murah siot jika dibandingkan dgn pakej company pelancongan yang lain... ..tapi aku belum g tanya diorg lagi, aku just tengok iklan dia kat surat khabar...

kalo korang nak kongsi pengalaman korang melancong kat mana2 tempat menarik kat Malaysia pun boleh... korang citer je kat sini... .aku nie mmg suka bab-bab melancong nie... ..

Expires is not available


Please wait, page is loading...
If the page is not responding in more than 30 seconds, click here.

Virtual Friends - Copyright © 2001-2020 Webber Dot My Solutions (002351632-A). All rights reserved