Unregistered Member
sign up
 Login

Username or Email

Password

Forget Password?

Free Register

 Main Page
 Announcement
 Discussion
 Article
 Photo Album
 Market Place
 Sharing List
 Stateboard
 Member List
 Like
 Applications
 Sign-Up

Discussion

 Annesofea • 8 years ago • 1,445 viewed • 28 replied


Salam semua,
Nak bagi cadangan utk buat VF Mobile, dengan interface yang sesuai utk surf VF melalui pda or mobile phone.

Sekarang ni banyak handphone yang dah ada 3G dan makin ramai orang yg guna smartphone yang boleh gunakan email/internet melalumobile phone.

Kebanyakansocial networking site macam Facebook, Flickrdan lain2 dah ada mobile interface.So tak salah rasanya kalau VF pun ada versi mobile , ye tak?

Nanti makin ramai la orang joinVF,InsyaAllah

Just a suggestion..Peace!

~Anne~

Expires is not available


Please wait, page is loading...
If the page is not responding in more than 30 seconds, click here.

Virtual Friends - Copyright © 2001-2017 Webber Dot My Solutions (002351632-A). All rights reserved