Unregistered Member
sign up
 Login

Username or Email

Password

Forget Password?

Free Register

 Main Page
 Announcement
 Discussion
 Article
 Photo Album
 Market Place
 Sharing List
 Stateboard
 Member List
 Like
 Applications
 Sign-Up

Discussion

 isONE7 • 11 years ago • 6,844 viewed • 254 replied


haallluuuu

sblm tu aku nak gelak dl sape yg dah dgr hotfm buleh la tumpang gelak gak muahahahaha... ..
tp aku bukan nak berdiskusi pasal mangsa panggilan hangit tu tp dsbbkan dia, aku menjadi bangga kerana dilahirkan sbg lelaki aku bukan lelaki murahan apsal la aku asyik nak gelak aje stiap kali dgr statement nie
thread kali nie aku nak diskus ngan korang sume ciri² lelaki yg dikatakan bukan murahan antara ciri² yg korang sedia maklum tahu dah tentu... bukan sewenang²nya nak terima someone dlm hidup kite hanya kerana rm100 ... x sume lelaki pandang pada harta x sume lelaki mudah tgoda pada suara manja gedik seorang perempuan ala2 fara fauzana ... x sume lelaki gentar dgn gertakan & ugutan seorang abang yang memaksa seorang lelaki utk bcouple dgn adik perempuannya
tahniah kepada mangsa panggilan hangit kerana telah mengembalikan martabat & maruah seorang lelaki di mata dunia aku bukan lelaki murahan even short 300 skali pun

p/s ~ kpd mangsa panggilan hangit jgn delete ID aku ek



http://www.hotfm.com.my/habaudio.asp -------> PH - Pulang Duit saya sendiri short 300 TBB

Expires is not available


Please wait, page is loading...
If the page is not responding in more than 30 seconds, click here.

Virtual Friends - Copyright © 2001-2021 Webber Dot My Solutions (002351632-A). All rights reserved