Unregistered Member
sign up
 Login

Username or Email

Password

Forget Password?

Free Register

 Main Page
 Announcement
 Discussion
 Article
 Photo Album
 Market Place
 Sharing List
 Stateboard
 Member List
 Like
 Applications
 Sign-Up

Discussion

 little_missy • 10 years ago • 7,403 viewed • 405 replied


Assalamualaikum.. kengkawan...

nih nak tanye kaum adam nih.Apesal korang slalu pendam perasaan kat wanita idaman korang?Korang ingat diorg tuh ade phsyco ke? ekekeek...
Tambah pulak kalau pompuan tuh da lengkap segala gala yg diinginkan oleh para jejaka seantero dunia.Ada kerjaya yg baek... Rupa paras pun ada... . pengetahuan agama yg baek... Ape lagi yg korang tunggu nih? Pendam perasaan dah mkn tahun... ekekekek .Apa yg mengganggu pikiran korang sebenarnye nih?Kaum adam? Thanx for sharing your thoughts...

p/s-tak tahu mcmana nak luah perasaan ya? sini sy ada tips utk kaum adam... (x semestinya menjadi tau.. sbb kena ambik kira background hubungan korang sebenarnya... tp tips2 ni sesuai utk mereka yg dah lama kawan... . lebih 3 thn... )

1.cari 1 tmpat favorite awk dan dia... (klau boleh bkn shopping compleks.. tenang dan x byk gangguan... )
2. pastikan dia pun tenang ketika itu... bkn time dia ade problem dgn bos ke... keje ke...
3.pastikan awk dan dia dah mkn... .
4.pandang wajah dan matanya utk ketahui reaksinya bila awk pandang dia...
5.jika dia sesekali memandang awk jugak dan bila pandangan awk bertemu... kemudian dia melarikan pandangannya... . signal baekkk punya... . awk ada can... .
6.tolong buang perangai gila2 awk sekejap utk buat dia yakin yg awk x main2 dgn ape yg awk ckp... tolong serius dan jgn gelak2 atau senyum kambing...
7.tarik nafas secukupnya... .
8.luahkan perasaan awk dgn tenang sambil pandang matanya...
jgn lepaskan pandangan awk dr dia... dan lihat reaksinya... .
9.kalau dia pun ada perasaan pd awk mukanya akan memerah... dan dia akan larikan pandangannya...
10.bgtau dia... awk luahkan perasaan awk sbb awk tak mahu terus menanggung derita terpaksa hidup tanpa bagitau dia perasaan sebenar yg awk sembunyikan bertahun2... .
11.jgn paksa dia bg jawapan utk terima awk masa tu juga... bgtau dia ... awk bg dia masa utk dia fikirkan dan nilaikan perasaan dia terhadap awk
12. jgn hubungi dia selama seminggu tunggu dia hubungi awk... kalau awk leh tahan... jgn hubungi dia 2 atau 3 minggu... tunggu dia sendiri yg hubungi awk...


all da best... ya kengkawan...

Expires is not available


Please wait, page is loading...
If the page is not responding in more than 30 seconds, click here.

Virtual Friends - Copyright © 2001-2020 Webber Dot My Solutions (002351632-A). All rights reserved