Unregistered Member
sign up
 Login

Username or Email

Password

Forget Password?

Free Register

 Main Page
 Announcement
 Discussion
 Article
 Photo Album
 Market Place
 Sharing List
 Stateboard
 Member List
 Like
 Applications
 Sign-Up

Discussion

 yanie_rachman • 11 years ago • 1,142 viewed • 33 replied


ngehehehe... .

Sempena Deepavali ni, aku nak wat Kelab baru utk VF ni...

Kepada sesape yg rase diri dia sepet, sila la daftar kat sini..

Aku nak tau, berape ramai kat VF yg ader mata unik macam aku ni ha...

Pastu leh kita beradu, mate sape paling beso lak...

Lau ader demand, aku akan bukak persatuan Sepet VF..

yg mata besor,shhh..jgn menyemak... .

Bes bermata sepet bagi saye:
~org tak kata saya cantik, tapi cute... .
~org cina slalu cakap cina sama saye
~org melayu selalu kata saye ni cina mualaf...
~kalau jumpa won bin, mesti dia terpikat kan...

anda lak?

p/s: ni bukan nak tubuhkan club ek... saje suka-suki...

http://skuad.files.wordpress.com/2008/04/sepet.jpg

Expires is not available


Please wait, page is loading...
If the page is not responding in more than 30 seconds, click here.

Virtual Friends - Copyright © 2001-2021 Webber Dot My Solutions (002351632-A). All rights reserved