Unregistered Member
sign up
 Login

Username or Email

Password

Forget Password?

Free Register

 Main Page
 Announcement
 Discussion
 Article
 Photo Album
 Market Place
 Sharing List
 Stateboard
 Member List
 Like
 Applications
 Sign-Up

Discussion

 dgtekmys • 10 years ago • 1,075 viewed • 7 replied


Nak tanya pendapat korang laa... ada satu makhluk ni aku kenal sgt2 dan baik bak kata macam adik bradik laa..macam kakak laa..masa dia susah aku slalu ada kat sisi dia sbb dia ni byk hal dgn hubby dia termasuk la segala hal yg aku slalu tolong dia..n we buat line yang sama dalam business tp dia masih bekerja kiranya business dia tu part time la tapi ada kalanya dia join dgn aku..satu hari aku dapattahu dia tikam blakang aku dan memang sampai tahap aku tersungkur la dan kalau xde backup aku da tahap makan pasir..sampai mcm tu sekali..tapi yang peliknya aku ni byk diam dan dia byk serang in the same time dia dok kata kat orang mcm2 pasal aku..

sekarang ni one of the family members sakit dan dia notice hubungan kita ni ada masalah dan dia syg kami bedua..sebelum dia mati dia nak kitarang baik2..dia suh aku minta maaf dan lupakan segala yang dah jadi... apa korang rasa? its beyond perangai aku sebab aku ni dendam tahap mati punya laa..teruk aku kena sgt2 macam mana aku nak minta maaf sdgkan benda tu datang dari dia?..alasan aku kena minta maaf sebab aku ni muda..kena beralah..dalam agama pun x bagi kita bermusuh tapi apa yang aku hadapi mcm mana?..bagi la pendapat sebab hati aku x nak dan org yg sakit tu aku hormat sgt2 mcm keluarga sendiri... kenapa orang x cuba paham apa yang aku lalui?..kenapa la dia harus aku beri peluang..?Aku buntu sebab hati aku xde ruang nak maafkan dia..sikit pun xde..

Expires is not available


Please wait, page is loading...
If the page is not responding in more than 30 seconds, click here.

Virtual Friends - Copyright © 2001-2020 Webber Dot My Solutions (002351632-A). All rights reserved