Unregistered Member
sign up
 Login

Username or Email

Password

Forget Password?

Free Register

 Main Page
 Announcement
 Discussion
 Article
 Photo Album
 Market Place
 Sharing List
 Stateboard
 Member List
 Like
 Applications
 Sign-Up

Discussion

 little_missy • 9 years ago • 7,676 viewed • 321 replied


Salam kengkawan... saja je aku buat thread nih untuk share pandangan korang.Bukan apa... aku tengok ramai je couple yg selamba je pegang2 sana... pegang2 sini... muka semua cam x cukup umo jek memasing... . itu baru kat khalayak ramai... belum lagik kalau jauh dr pandangan awam ye tak? Padahal bersentuhan dgn bukan muhrim tu dah dikira haram.Dan boleh menjurus ke arah maksiat kan?so ringan2 tuh kategori mana?Nafsu or sayang sebenarnye?ape pendapat korang?

Ali bin Abi Talib berkata:

"Tidak ada rasa sakit yang lebih dahsyat jika dibandingkan dengan rasa sakit hati yang ditimbulkan oleh dosa.

"Betapa banyaknya syahwat yang nikmatnya hanya sesaat akan tetapi meninggalkan duka yang paling panjang."

"Siapapun yang tidak memalingkan dirinya daripada syahwat, maka dia akan tenggelam dalam penyesalan yang paling panjang”
thnx for sharing your thoughts.Peace no war

Expires is not available


Please wait, page is loading...
If the page is not responding in more than 30 seconds, click here.

Virtual Friends - Copyright © 2001-2019 Webber Dot My Solutions (002351632-A). All rights reserved