Unregistered Member
sign up
 Login

Username or Email

Password

Forget Password?

Free Register

 Main Page
 Announcement
 Discussion
 Article
 Photo Album
 Market Place
 Sharing List
 Stateboard
 Member List
 Like
 Applications
 Sign-Up

Discussion

 adinamuah • 8 years ago • 937 viewed • 8 replied


Harapan i jgn le ade yg sensitif dgn apa yg i nak katakan di sisi yee... i bkn nk wat iklan atau bisnes tp suara hati i yg ikhlas je.. i terigin nak anak kecil... anak2 i dah besar... kalau ada yg sudi jadikan anak mereka anak i syukur le sgt tp i nak yg masih bayi... anak i yg sulung umur 17 thn mengidap kanser anak dara i tu suka sgt dgn baby and doktor kata bagus kalau dia ade sasuatu yg dia sayang... mcm haiwan peliharaan ke ... tp bila dia di sahkan ade pula kanser sinus x bolh le ada haiwan peliharaan... anak dara i y ke 2 dah 10 thn... dia sayang sgt kat adik bungsu nye yg lelaki 7 thn... smpaikn jd lembut dan romantik adik tu sbb die je lelaki kat rmh i... i bkn nk wat ank angkat tp ank i sendiri... girl and boy kalau blh... i nk susukn dgn susu i sendiri... mohon maaf pd yg sensitif ye tp i betul2 nk sgt sbb i br je operation buang ovari... kandungan luar rahim... contact pnc i ye klu ada ape2...

Expires is not available


Please wait, page is loading...
If the page is not responding in more than 30 seconds, click here.

Virtual Friends - Copyright © 2001-2018 Webber Dot My Solutions (002351632-A). All rights reserved