Unregistered Member
sign up
 Login

Username or Email

Password

Forget Password?

Free Register

 Main Page
 Announcement
 Discussion
 Article
 Photo Album
 Market Place
 Sharing List
 Stateboard
 Member List
 Like
 Applications
 Sign-Up

Discussion

 riana_sporty • 10 years ago • 1,761 viewed • 71 replied


salam sume

ria tulis thread ni sbb nak cari bakat2 futsal yg terpendam kat semua girls yg ada kat vf nih.. selalu bile ria tlg setkan futsal game tuk budak² vf.. yg ramai mesti dak² laki je.. yg pompuan dtg la tp selalu org yg same je.. huhu

so ape kate girls out there yg mmg ria tau berbakat besar tp msh segan nak menjuinkan diri nak attend event.. meh le kt gather n make a team so that takde la kt men cam haram je kan ekekek

ri apun beginners je.. tak reti men pun.. but i would love to see girls punye team berkembang kat vf ni.. lgpun tahun ni kt akan ade another futsal tournament.. so this is the time for us to practice hard and show to the guys out there yg girls rules in futsaL too..

so what say you? wanna join me and the rest?

Expires is not available


Please wait, page is loading...
If the page is not responding in more than 30 seconds, click here.

Virtual Friends - Copyright © 2001-2020 Webber Dot My Solutions (002351632-A). All rights reserved