Unregistered Member
sign up
 Login

Username or Email

Password

Forget Password?

Free Register

 Main Page
 Announcement
 Discussion
 Article
 Photo Album
 Market Place
 Sharing List
 Stateboard
 Member List
 Like
 Applications
 Sign-Up

Discussion

 Putera_Gen2 • 10 years ago • 2,648 viewed • 258 replied


Salam

Alhamdulillah activity yg kita rancang pada dua minggu yg lepas berjalan dengan lancar, walau pun ada diantara kita tk dapat hadir saat terakhir disebabkan masalah peribadi namun, pada mereka yg hadir seperti:-

Altrun Zala ( Wan )
Airy
Waris,
Rouse
Asilah
Hajar
Aliwiah
Ayu
Adik Beradik sy, Cousin dn Pak Cik Makcik sy kesemuanya berjumlah 25 orang... huhuhu

Selain dr itu, sy berbangga kerana kita dpt membuat pertukaran hadiah, wah! semua hadiah cantek2 dn comel2.. hehehehe.. diharap akan jd kenangan... huhuhu..

Thanks jugak pada Wan, Airy dn Waris kerana bawak Nasi Dagan dr Dungun, Wow best giler.. hehehe.. tak lupe juga pada Rouse dan Asilah bawak kek coklat, wah! tak cukup sedap tu.. nanti leh tempah lg.. Dan akhir sekalipada adik beradik serta cousin sy yg telah sediakn banyak betul makanan pd activity kali ni.. hehehe...

Ops! thanks jugak ah pd korang semua kerana sudi dtg bersinggah ke umah KM, so lepas ni tak da alasan tk tahu jalan lg k..

Akhir kata, sy ingin mewakili ahli keluarga sy ingin memohon maaf jika ada kekurangan atau ketidak selesaan pd aktivity yg simple ni, sesungguhnya yg baik itu dr Allah S.W.T dn yg buruk itu dr diri sy sendiri.

p/s: semua gambar KM akan upload kat FB dan VF, jd kan lah kenangan bersama2 hingga akhir hayat.. semoga kita dpt berjumpe lg pd activity atau perjumpaan yg akan dtg..


Korang semua memang best!!!!! spoting habis Yahoooooo!!!!!!!


Salam semua...

Sy mewaki ahli VF Terengganu ingin mengajak kawan2 yg berada di sekitar Negeri Terengganu especially daerah Hulu Terengganu, Marang, Dungun dan Kuala Terengganu untuk mengikuti besantai sambil mandi manda bertempat di Air Terjun Sekayu Kuala Berang... .

Antara yg menarik kat sana adalah:-

- Air terjun yg semula jadi, pasti memukau para pengunjung.
- Bayaran masuk untuk setiap orang hanya RM1.00.
- Boleh bawak masuk aper jua jenis makanan, tp kalau ramai nk join
maybe kita leh BBQ, itu boleh dirancang...
- Boleh menyaksiknTanaman Herba.
- Ada mini muzium..
- Dan banyak lagi.

( Cadangan dr salah seorang kawan kita: Setiap orang boleh lah bawak masakan sendiri ) nanti kita share lah ramai2..

Tp yang penting bawak duit, kat sana mcm2 boleh beli

Maklumat Lanjut, sila layari laman web ini :-

http://www.google.com.my/images?q=sekayu+waterfall


Tarikh:-
14hb Febuary 2010 ( Ahad ) bersamaanTahun Baru Cina.

Berkumpul:-
Depan sekolah SMTAI, simpang empat ke Sekayu jam 10pg.

Agenda:-
10.00pg berkumpul.
11.00pg bergerak ke Air Terjun.
11.30 ( taklimat ringkas & upacara pertukaran hadiah / cenderamata )
11.35pg upacara bergambar beramai2..
11.40pg - 12.30ptg bersia - sia di sekitar kwasan Air Terjun.
12.45ptg - 4.00ptg - Mandi manda ( sampai mengigil )
4.30ptg balik.
5.00ptg makan... . ( tempat akn diberitahu )

Transport sendiri.. boleh PNC sy kalau ada masalah... ..

Diharapkn kwan2 terutama VF terengganu boleh lah join, untuk megeratkan lg selaturahim

Untuk adakan kenangan: Setiap individu yg hadir hendak lah membawa Hadiah / Cenderamata sekurang2 nya beharga RM5 untuk di jadikn pertukaran semasa hari tersebut, jd dpt lah kita mgenali ngan lebih rapat antara satu sama lain
Nanti sy akan update dr masa ke semasa kalau ada perubahan

Salam Satu Malaysia Hidup Ganu Kite Senyum Sokmo hak penting

Expires is not available


Please wait, page is loading...
If the page is not responding in more than 30 seconds, click here.

Virtual Friends - Copyright © 2001-2020 Webber Dot My Solutions (002351632-A). All rights reserved