Unregistered Member
sign up
 Login

Username or Email

Password

Forget Password?

Free Register

 Main Page
 Announcement
 Discussion
 Article
 Photo Album
 Market Place
 Sharing List
 Stateboard
 Member List
 Like
 Applications
 Sign-Up

Discussion

 kailan_girlz • 10 years ago • 1,178 viewed • 25 replied


Assalammualaikum, Kiranya dlm VF ni semua satu keluarga…samada dah berjumpa atau tidak .. dalam satu keluarga ada org tua ada org muda…ataupun organization ada org atas ada org bawah…dlm VF ada MOD ada User Jadi kiranya tak salahkan kalau discussion ini dibuka…. > idea ini dr ciku juga
Regarding abt notification yg berkelip2.
1. Bagi Sapa Yg Buka Thread … barang siapa yg membalas thread dia akan dapat notification sb jarang org balas thread ni . Tuan punya thread akan dpt juga. KIRA SITUASI 2 BY 2
2. DI Skateboard – Barang siapa yg membalas SB tidak adakan mendapat notification sb banyak babe kalo yg balas.Tuan punya Sb akan dapat. Kira Situasi 2 By 1.
3. Di Picutre – Situasi pun 2 By 2.
4. Dekat Chating … bagilah markah at least 0.5 hahahahah nanti sapa yg kaki chat yg tak bayar Premium akan cuak dan terus bayar. Sebab kat situ mereka selamat. ( )
5. Yang Lain OPEN
Tujuan aku buka cadangan ini secara rasional …. Terpulang…ako harap pihak atasan terima secara terbuka…

Expires is not available


Please wait, page is loading...
If the page is not responding in more than 30 seconds, click here.

Virtual Friends - Copyright © 2001-2020 Webber Dot My Solutions (002351632-A). All rights reserved