Unregistered Member
sign up
 Login

Username or Email

Password

Forget Password?

Free Register

 Main Page
 Announcement
 Discussion
 Article
 Photo Album
 Market Place
 Sharing List
 Stateboard
 Member List
 Like
 Applications
 Sign-Up

Discussion

 hinata52 • 10 years ago • 857 viewed • 15 replied


Petang semalam pas abis tengok Na O Mei , mak aku alih tengok National Geograpic sambil – sambil nak tunggu azan Magrib…
Aku pun dalam duduk – duduk sembang gn mak, gelak – gelak tengok perangai binatang nak mengawan .Huhuhuhu….
Macam – macam perangai, yang kuda belang before mating dia kena kalahkan bapak kuda belang tino tuh… Yang biawak plak, gado macam menari… … tapi yang aku tertarik lepas menang haiwan jantan tu x la terus terkam jek haiwan betina tuh… siap ada first touch lagik… …Even buaya yang ganas giler pun biler part mengawan neh baek giler jek ...
Yang menghairankan aku ialah….. kenapa perogol – perogol dan x kira la aper title owg2 yang berbuat mungkar ni selalu di samakan dengan binatang, selalu aku baca kat akhbar – akhbar perogol berperangai seperti haiwan, bernafsu buas seperti haiwan…. tang mana la maksud wartawan – wartawan yg mengklasifikasi penjenayah macam tuh…. naseb baek la haiwan – haiwan ni sumer x leh bercakap kalau tidak memang penuh la court dengan saman malu dia orang kat para wartawan neh…
Tak tahu kenapa aku boleh terpikir menda – menda neh , tapi aku rasa macam injustice plak pada haiwan2 tuh …..
Tapi 1 yang aku pasti ialah penjenayah sekarang lebih teruk dari haiwan… manusia sedang berevolusi menjadi lebih kejam dan sadis… minta dijauhkan Allah aku jadi sebegitu…… Amin..

Expires is not available


Please wait, page is loading...
If the page is not responding in more than 30 seconds, click here.

Virtual Friends - Copyright © 2001-2021 Webber Dot My Solutions (002351632-A). All rights reserved