Unregistered Member
sign up
 Login

Username or Email

Password

Forget Password?

Free Register

 Main Page
 Announcement
 Discussion
 Article
 Photo Album
 Market Place
 Sharing List
 Stateboard
 Member List
 Like
 Applications
 Sign-Up

Discussion

 LubiMayaLuna • 8 years ago • 2,231 viewed • 0 replied


Salam semua, saya nak tanyalah pada sesiapa yang dah berpengalaman bersalin sebelum ni.
Soalan2 nye
1. Apa persediaan you all sebelum bersalin? Bukan ape, sy skang dah 36 minggu, 28 days to go nak delivery. Kebanyakan kawan sy semua n cousin sy terbesalin awal. Rata2nya 37 minggu dah bersalin. Tak expect pun dari tarikh yang dijangka. Actually risau juga bila dengar macam tu. Ape tanda2 kalau dah nak bersalin ya? Lain org lain tanda2nye... At least sy bole ready n tak cuak.
2. Produk ape yang you all gunakan untuk set selepas bersalin? Ini pengalaman pertama sy dan sy tak tau produk ape dan bahan2 ape yang diperlukan semasa berpantang.
Harap you all boleh kongsikan cadangan2 kat sini...
Thanks

Expires is not available

Start reply now and you will get 3 points!

Virtual Friends - Copyright © 2001-2018 Webber Dot My Solutions (002351632-A). All rights reserved