Unregistered Member
sign up
 Login

Username or Email

Password

Forget Password?

Free Register

 Main Page
 Announcement
 Discussion
 Article
 Photo Album
 Market Place
 Sharing List
 Stateboard
 Member List
 Like
 Applications
 Sign-Up

Discussion

 isONE7 • 10 years ago • 1,294 viewed • 4 replied


nie bukan sequel film Ada Apa Dengan Cinta thread nie just untuk bkongsi luahan, pendapat, pandangan, komen & ape² aje ler bhubung portal VirtualFriends.net nie selama pengalaman korang btahun² dgn VF nie mesti ade mcm² isu yang korang nak bkongsi sesama member VF yg lain aku sendiri pun dah hampir 6 thn ngan VF x kira la suka, duka, puas hati, x puas hati, marah, gembira . mana la tau, komen² korang sedikit sebanyak dapat memperbaiki & dlm ms yg sm dpt menaiktaraf VF sbg satu portal yang berwawasan. sekurang²nya 0rg melayu boleh buat spt mn bangsa lain buat walaupun dzaman IT skrg nie persaingan smakin sengit dgn kewujudan portal² bak cendawan tumbuh slps hujan, tp VF tetap kukuh di alam maya dalam diam² sudah 100ribu ahli mn la tau 10 thn akan dtg leh cecah 1juta ahli lak kalo korang ada idea bernas... luahkan disini maybe webmaster, admin @ mood leh takenote idea² korang tu kalo ada yang x puas ati, luahkan gak kat sini x kisah la x puas ati pasal thread ke, pasal rule ke, pasal org atasan ke tp ini bkn bmakna aku wujud thread sbagai medah perang mulut masing² IQ dah tahap educated, so... paham² aje la kan melayu nie kan bdarah pendekar skit² mo gaduh jom diskus scara ilmiah, profesional & rasional

Expires is not available


Please wait, page is loading...
If the page is not responding in more than 30 seconds, click here.

Virtual Friends - Copyright © 2001-2020 Webber Dot My Solutions (002351632-A). All rights reserved