Unregistered Member
sign up
 Login

Username or Email

Password

Forget Password?

Free Register

 Main Page
 Announcement
 Discussion
 Article
 Photo Album
 Market Place
 Sharing List
 Stateboard
 Member List
 Like
 Applications
 Sign-Up

Discussion

 Ida_Azhari • 12 years ago • 1,163 viewed • 8 replied


Hye, guys ! Assalamualaikum.

Haih. Life sekarang ni macam-macam kan rintangan ada. Ada yang suka, ada yg tak suka. Ada lak yang suka tapi buat-buat tak suka, and ada yang tak suka tapi kena buat-buat suka.

Selalu orang mesti akan kongsi benda yang diorg suka buat, hobi lah, cintan cintun, bermadah berhelah and bla... bla..blaa..
Senang cite, benda-benda yang akan buat diorang senyum and happy.

So, in my thread kali ni, ida nak korang share cite ape benda yang paling korang tak suka tapi korang tetap buat and pretend ala-ala cam suka. 

Quite annoying kan bila tak suka tapi tetap kena buat !

Let's shared yours ! 
At the same time, it's also help you to increase your point, right ?

So have fun with your story, darlingss !

Expires is not available


Please wait, page is loading...
If the page is not responding in more than 30 seconds, click here.

Virtual Friends - Copyright © 2001-2022 Webber Dot My Solutions (002351632-A). All rights reserved